O nama

Kvalitetan, moderan ili industrijski namještaj po mjeri izrađen sa strašću i preciznošću.
Masiv Club

Masiv Club je tvrtka koju čini spoj dugogodišnjeg iskustva i stručnih djelatnika. Osnovna djelatnost je proizvodnja namještaja po mjeri od masiva, iverice ili medijapana, te opremanje poslovnih, hotelskih i sličnih prostora. 

Nastali smo spojem majstora s 25 godina iskustva u proizvodnji masivnog namještaja i mladih snaga željnih učenja, napredovanja i kreiranja onog što ih usrećuje. Redovito smo se širili sukladno potrebama tržišta, te tako sada pokrivamo područje izrade namještaja od iverice i gdje je veliki opseg posla zapravo izrada stolova, kuhinja i ugradbenih ormara po mjeri, tj. kompletno finalno uređenje doma, apartmana ili poslovnog prostora po mjeri. 

Izradu kuhinja, ormara i stolova po mjeri odlučili smo približiti većem broju ljudi koji žele kvalitetan namještaj. Svaki naš proizvod je hrvatski proizvod i upravo kao takav Masiv Club je postao brend u Republici Hrvatskoj i ostatku Europe. Sjedište tvrtke je u Slavoniji točnije u Čepinu gdje gotovo svaki proizvod s vlastitim voznim parkom dostavljamo brzo i sigurno do željene lokacije. 

Kako bi klijentima što vjernije prikazali izgled projekta koji smo dogovorili, radimo i 3D vizualizaciju prostora ili komada namještaja. Cijeli idejni plan kreiramo sukladno željama i stvarnim tlocrtima kako bi projektanti i izvođači radova mogli pripremiti unutarnje radove za naše finalno uređenje prostora. 

Garantiramo kvalitetu proizvoda i opreme, te naglasak stavljamo na ispunjavanje dogovorenih termina isporuke kako prema dobavljačima tako i prema kupcima. Svoju proizvodnju nadopunjujemo proizvodima provjerenih partnera i dobavljača, gdje je fokus stavljen na kvalitetu finalnog proizvoda. 

Razmišljanje izvan okvira dovelo nas je da spojimo nekoliko stilova kako bi kreirali naš. Postali smo poznati da #IspunjavamoŽelje, a ovo je način da Vas upoznamo i Vašu želju pretvorimo u stvarnost. 

Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram