Uvjeti korištenja

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Trgovac

Trgovci su M Club j.d.o.o. i Masiv Club j.d.o.o., Risnjačka 1, 31431 Čepin, koja posluje pod trgovačkim imenom Masiv Club.

Kupac

Kupac robe je posjetitelj web stranice koji odabere barem jedan proizvod, pošalje upit i po primljenoj ponudi, plati karticom, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) i pošalje narudžbu trgovcu.

Slike i opisi

Slike i opisi pojedinih proizvoda ne moraju nužno biti identični. Administratori na web stranici www.Masivclub.com nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave!

Napomena: Obveznik nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne Novine br. 73/13)

Valuta je hrvatska kuna (HRK).

Trgovac se obavezuje održavati web sjedište u skladu s dobrom ekonomskom praksom i u maniri dobrog gospodarstvenika, te nije odgovoran za kvalitetu internetske veze kojom kupac pristupa web sjedištu trgovca.

Istaknute redovne i akcijske cijene vrijede kako za kupnju putem interneta, tako i za dogovore na lokaciji tvrtke.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem pisanog upita ili telefonskog poziva. U slučaju da trgovac nije u mogućnosti isporučiti proizvod zato što naručenog proizvoda ne može proizvesti, trgovac će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti promijenjene faktore samog proizvoda. Odluči li se kupac otkazati narudžbu, trgovac će kupcu vratiti uplaćen novac (uvećan za propisanu kamatnu stopu) što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Ako kupac odbije primiti ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih manipulativnih troškova vezanih uz isporuku.

Trgovac zadržava pravo odbiti sklapanje ugovora o prodaji odnosno prodati kupcu proizvod ako je očigledno da je istaknuta cijena nerazmjerna sa stvarnom cijenom proizvoda i da se radi o evidentnoj grešci kod isticanja cijena koja je rezultat sistemske pogreške i/ili ljudske greške.

Plaćanje

Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

  • uplatom u pošti, banci, FINI ili internet bankarstvom
  • virmanskom uplatom
Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram