fbpx

Konzola TRAPEZ

Konzola koja se uklapa u sve - konzola Trapez sa svojim elegantnim i uvijek modernim linijama je uvijek najbolji odabir kupca.

Konzola koja se uklapa u sve - konzola Trapez sa svojim elegantnim i uvijek modernim linijama je uvijek najbolji odabir kupca.

Puno hrastovo drvo pridonosi masivnosti i čvrstoći klupe, dok plastificirano metalno postolje upotpunjuje njezin izgled.

Svaki korak procesa proizvodnje odrađen je s najvećom pažnjom kako bi kupcima osigurala lijepa i stabila klupa. Postolje svake klupe je nakon obrade i poliranja plastificirano u boji po želji klijenta.

Debljina hrastove ploče je 4 cm.

Umjesto hrastove ploče stola u Master Steel kolekciji, možete birati između Home kolekcije koja sadrži ploču stola od iverala  ili Premium kolekciju koja sadrži kvarcnu ploču stola.

Postoje dvije mogućnosti završne obrade ploče stola:
- mat lak koji štiti drvo od vanjskih utjecaja te pojednostavljuje održavanje ploče stola
- ulje Rubio Monocoat koje naglašava i ujednačava strukturu i boju drveta.

Napomena: Godovi na ploči drveta variraju od stola do stola jer je riječ o pravom drvetu kako bi svaki kupac dobio jedinstveni proizvod.

 

Konzola TRAPEZKonzola TRAPEZ
Konzola TRAPEZ

NARUČITE ONLINE

1
Odabir dimenzije
2
Kontakt podaci
3
Dostava

Kut ploče

Vrsta ploče
Ulje

Boja nogu

* iznos dostave je informativan i podložan izmjeni
BOJA
BOJA
Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
MasivClub
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram