Blagovaonski stol ERIK

Ako želite blagovaonski stol koji će Vas ostaviti bez daha svakog dana kada se probudite – blagovaonski stol Erik je pravi izbor za Vas!

Blagovaonski stol Erik je dio posebne kolekcije Masiv Cluba.

Ako želite blagovaonski stol koji će Vas ostaviti bez daha svakog dana kada se probudite – blagovaonski stol Erik je pravi izbor za Vas!

Puno hrastovo drvo pridonosi masivnosti i čvrstoći stola, dok plastificirano metalno postolje upotpunjuje njegov izgled bilo da je riječ o crnoj, bijeloj ili pak antracit boji.

Blagovaonski stol Erik sa pločom stola koja može biti ne samo masiv, već iveral ili medijapan svakako će dominirati prostorom u kojem se nalazi.

Svaki korak procesa proizvodnje odrađen je s najvećom pažnjom kako bi kupcima osigurali lijep i stabilan blagovaonski stol. Postolje svakog stola je nakon obrade i poliranja plastificirano u boji po želji klijenta.

Postoje dvije mogućnosti završne obrade ploče stola:

  • mat lak koji štiti drvo od vanjskih utjecaja te pojednostavljuje održavanje ploče stola
  • ulje Rubio Monocoat koje naglašava i ujednačava strukturu i boju drveta.

Napomena: Godovi na ploči drveta variraju od stola do stola jer je riječ o pravom drvetu kako bi svaki kupac dobio jedinstveni stol.

Blagovaonski stol ERIKBlagovaonski stol ERIK
Blagovaonski stol ERIK

NARUČITE ONLINE

1
Odabir dimenzije
2
Kontakt podaci
3
Dostava

Kut ploče

Vrsta ploče
Ulje

Boja nogu

* iznos dostave je informativan i podložan izmjeni
BOJA
BOJA
Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram