Kuhinja po mjeri


NAPOKON! Došlo je vrijeme za izradu kuhinje po mjeri? Masiv Club je ovdje za Vas!

Kuhinja slovi kao srce doma u kojemu se voli, uči, raste, ponekad raspravlja, ali i druži. Kako u proizvodnji blagovaonskih stolova, klub stolića i ostalog namještaja od masivnog drveta koristimo najkvalitetnije ulje za drvene površine – Rubio Monocoat, tako smo tražili i najkvalitetnija rješenja za izradu kuhinje po mjeri.
Masiv Club - kuhinja po mjeri Blum okovi

Blum okovi

Bilo da je riječ o sustavima podizno-preklopnih okova, sustava spojnica i sustava izvlačenja jedino tko ispunjava naše uvijete kvalitete je tvrtka Blum – austrijska tvrtka specijalizirana za proizvodnju najkvalitetnijih okova za kuhinju na svijetu.
Dekori – dostupno preko 100 vrste dekora iverala i medijapana
Jeste li se našli u situaciji da npr. želite sivu boju, ali jedan uzorak je pretaman, drugi nije dovoljno siv?
Masiv Club je osigurao preko 100 vrsta dekora iverala, medijapana i radnih ploča proizvođača Falco i Egger.

Koje kombinacije boja i uzoraka idu zajedno?

Ah, da. Sigurni smo da ste se u nekom trenutku našli u dilemi odgovara li ova boja iverala s ovim uzorkom drveta. 

Ne brinite, ukoliko se odlučite za Masiv Club, naši dizajneri će složiti kuhinju prema Vašim idejama i odabranim uzorcima – besplatno!
Kako prilagoditi kuhinju svojim potrebama?

Najteži, ali i najslađi posao. Slaganje kuhinje prema potrebama korisnika.
Prije svega, potrebno je odgovoriti na nekoliko pitanja:

  • koliko često će se kuhinja koristiti?
  • koliko osoba iz kućanstva sudjeluje u pripremi hrane?
  • koliko aparata i koliko kućanskih alata treba biti pohranjeno u ladicama ili ormarima?

Bez obzira imate li ili nemate točne odgovore na ta pitanja, obratite nam se kako bi Vam pomogli s odabirom funkcionalne kuhinje krojene baš prema Vama.

Kako dobiti ponudu Masiv Cluba za izradu kuhinje po mjeri?

Jednostavno!

Pošaljite nam mail na info@masivclub.com nekoliko bitnih stvari prije izdavanja okvirne ponude za izradu kuhinje ili drugog namještaja po mjeri.

  • Uslikajte prostor u kojemu će se nalaziti kuhinja ili drugi namještaj koji će se praviti po mjeri, te uz slike dostavite dimenzije prostora.
  • Odabrali ste oblik kuhinje koja Vam se sviđa? Odlično! Napišite nam želite li kuhinju L oblika, U oblika, kuhinju u nizu ili s otokom.
  • Dekori, sigurno imate svoje favorite! Pošaljite nam Vaša top 3 uzorka!
  • Smatrate li da je kuhinja funkcionalnija i ljepša s ručkicama ili bez ručkica? Ili pak u obzir dolazi svevremenska jot ručkica? Pišite nam.
  • Baš mi se sviđa ova kuhinja s Pinteresta! Da, da, znamo da je Pinterest „najskuplja aplikacija“ kada je dizajn u pitanju. Pošaljite nam kuhinje koje Vam golicaju maštu, a mi ćemo ju probati provesti u stvarnost.
Sada realnost - kolika je cijena kuhinje po mjeri?

Kada nam dostavite sve potrebno, poslat ćemo Vam ponudu s cjenovnim rangom u kojemu se kuhinja ili namještaj po mjeri nalazi.

Ukoliko konačni odabir padne na Masiv Club, slijedi dolazak na mjesto rada gdje će se izvršiti konačna izmjera i konzultacije s klijentima – i to je to!

Na Masiv Clubu je tada samo jedno, da Vam #IspuniŽelju.

Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram