Trendovi u 2022. godini za izradu kuhinje po mjeri

Popričali smo s dizajnerima interijera s kojima surađujemo te smo objedinili trendove koji će biti hit u izradi kuhinje po mjeri u 2022. godini. U nastavku Masiv Club donosi top 6 prijedloga svjetskih i domaćih dizajnera interijera za izradu kuhinje po mjeri.

1. Fronte u boji

Oni koji obožavaju boje u interijeru ove godine će doći na svoje. Ponovno se vraća trend kuhinja čijim frontama će dominirati plava i zelena boja te će prostorima dati potpuno novu dimenziju.

Kako bi se izbalansirala prostorija, plavu i zelenu boju preporuča se kombinirati sa drvenim dekorom te svijetlim frontama koje će dati prostora svakom elementu kuhinje da se istakne.
Trendovi U 2022. Godini Za Izradu Kuhinje Po Mjeri
Izvor slike: Pinterest

2. Ručkice? Ne hvala

Ravne linije kuhinje bez ručkica je trend koji se nastavlja i raste iz godine u godinu. Sofisticirane, elegantne i glamurozne kuhinje – treba li što nadodati?

3. Otvorene police

Trendovi U 2022. Godini Za Izradu Kuhinje Po Mjeri
Izvor slike: Pinterest
Imate dio prostora u kuhinji koji baš i ne znate kako bi iskoristili? Dizajneri preporučuju – postavite police! Uvijek ima prostora za izložiti fino crveno vino ili onaj najdraži ukras koji Vas podsjeća na predivne trenutke provedene s dragim osobama. Uvijek je zahvalno police imati u dekoru drveta zbog lakšeg i jednostavnijeg održavanja.

4. Open space“ i integriranje kuhinje s prostorom za dnevni odmor

Stara, ali dobra priča, uz dobro, staro i simpatično prepucavanje: „Uvući će nam se miris prženog luka u kosti!“

U današnje vrijeme s izobiljem napa i ventilacijskih sustava, vjerujemo da je era takvih izjava na svome kraju.

Ugradbene nape, otočne nape ili tzv. televizor nape su dostupne u svim trgovinama ili web shopovima kako bi olakšale proces pripreme hrane za ukućane osjetljive na mirise.

Otvorena kuhinja je zapravo pravo blago kada je u pitanju, ne samo priprema hrane, već i sudjelovanje u svakodnevnim obiteljskim aktivnostima.

Dok onaj prženi luk se filtrira kroz napu, možete sudjelovati u društvenoj igri s najbližima, svima najdražem pisanju zadaća s klincima, bez prolaska kroz nekoliko vrata.

5. Drvo

Hrast, orah, bukva, svjetliji ili tamniji – sve dolazi u obzir.

Velika količina uzoraka u imitaciji drveta preplavila je tržište prije nekog vremena i čvrsto zauzela svoje statusno mjesto u izradi namještaja po mjeri. Jednostavno se uklapa u svaki stil, radilo se o modernom, rustikalnom ili industrijskom stilu. Uz to što prostoru daje toplinu, dizajneri interijera ga obožavaju jer se slaže gotovo uz svaku boju.

Pratite li trendove – kombinirajte iveral u imitaciji drveta sa pastelno zelenom bojom, želite li biti drugačiji od ostalih – kombinirajte ga s imitacijom metala. Pogriješiti ne možete!
Trendovi U 2022. Godini Za Izradu Kuhinje Po Mjeri
Izvor slike: Pinterest

6. Dupli otok

Trendovi U 2022. Godini Za Izradu Kuhinje Po Mjeri
Izvor slike: Pinterest
Da, dobro ste pročitali. Dupli otok.

Dizajneri predviđaju veliki uspjeh ovakvom tipu kuhinje po mjeri, pogotovo ukoliko ste zagovornici kuhinja bez gornjih elemenata. Kuhinje s duplim otocima nisu namijenjene samo za megalomanske prostore. Rasporedite radne stanice tako da na jednom otoku možete pripremati hranu, dok drugi služi kao moderna ostava koja se skriva iza odličnog dizajna.


Kako do kuhinje po mjeri, što sve je potrebno da bi dobili ponudu Masiv Cluba, pročitajte ovdje.

Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram