Masiv Club & Samsung posebna ponuda

Novi počeci, nove ponude!

Novi počeci, nove ponude!

Povodom otvorenja novog Masiv Club & Dan Küchen by studio Osijek salona, odlučili smo našim kupcima ponuditi ponudu koju sigurno neće moći odbiti! Ovoga puta veliki Samsung, zajedno s nama, odlučio je uči u vaše domove i oduševiti vas.

Samsung je pripremio ovaj premium set za vaš dom s nevjerojatnijim popustom i vrijednim poklonom koji nećete platiti po redovnoj cijeni od 35.645,00 kuna, već promotivnoj cijeni 29.195,00 samo i isključivo u Masiv Club i Dan Küchen salonu. Kako bi vaše iskustvo bilo još bolje, uz narudžbu Samsung uređaja, poklanjamo vam baterijski štapni usisavač Jet 75 Easy vrijedan 4.000,00 kuna.

Požurite i iskoristite ovu ponudu!

SAMSUNG – jednostavno najbolji.

Pečenje i kuhanje nikad nisu bili zabavniji i inovativniji do sada! Samsung je priredio poseban premium paket za svakoga tko cijeni spoj odličnog dizajna, domišljatosti i kvalitete.

SAMSUNG električna pećnica s fleksibilnim vratima

Hr Feature One Flexible Door Opens Two Ways 157515029
Izvor slike: www.samsung.comhttps://www.samsung.com/hr/cooking-appliances/ovens/electric-oven-nv75r5641rb-ol/

Jednoj ekipi se jede piletina s mlincima, dok drugi ne mogu dočekati onu obećanu porciju muffina što ste obećali prije nekoliko dana?

Zahvaljujući SAMSUNG električnoj pećnici s fleksibilnim vratima, omogućeno je pečenje više vrsta jela odjednom. Otvorite gornju polovicu za korištenje gornje zone pri kuhanju manjih obroka. Također s lakoćom pristupite gornjoj zoni dok kuhate različita jela bez gubitka topline u donjoj zoni. Ili možete otvoriti čitava vrata pri korištenju cijele pećnice.

Svaka od zona može koristiti različite postavke temperature i svaka zona će savršeno obaviti svoj zadatak, vjerujte nam!

Dual cook tehnologija omogućava dvozonsko pečenje-jedinstvena na tržištu!

Njezine dobre strane nisu samo mogućnost upravljanja njezinom prostranom unutrašnjošću do 75l, već i time što ona prepoznaje način rada te može uštediti i do 22% vremena prilikom pečenja i nevjerojatnih do 20% manje potrošene električne energije.

Link na proizvod: https://bit.ly/3GsrDvA

SAMSUNG indukcijska ploča s Flexi Zone tehnologijom

Hr Feature Always Keeps Food Perfectly Warm Ready 447093913 1
Izvor slike:https://www.samsung.com/hr/cooking-appliances/hobs/nz3500rm-flex-zone-nz64a3747dk-eo/

Ova jedinstvena indukcijska ploča za kuhanje ima dovoljno prostora i za pripremu najzahtjevnijih jela koja se pripremaju u dugačkim i velikim loncima. Za ovu indukcijsku ploču, to je mačji kašalj.

Podešavanje je vrlo jednostavno, kliznim potezom na naznačenom mjestu u čak 15 razina topline.

Ne samo da štedimo novac kupnjom ovakve ploče samo u vidu korištenja električne energije već smo naučili da njenim korištenje nisu potrebni dodatni skupi i nepraktični lonci koji skuhaju jelo u 20 minuta. Svima nama je potrebna upravo ova indukcijska ploča!

Posebno nam se svidjela opcija „Pauza“ kojom sve zone kuhanja smanjujete na najnižu moguću temperaturu kako bi mogli pomoći suprugu pronaći naočale koje mu baš sada trebaju ili djetetu koji se upravo u tom trenutku našao raspravljati o novom spotu Lady Gage. Ova inovativnost nam, jednostavno, ne dozvoljava da propustimo te dragocjene trenutke s njima.

Link na proizvod: https://bit.ly/3t5M8c1

SAMSUNG ugradbena perilica

Hr Feature Soft Railing 454289552
Izvor slike: https://www.samsung.com/hr/dishwashers/built-in/dw8500am-high-energy-efficiency-14-place-settings-white-dw60a8060bb-eo/

Nakon obilnog ručka i pojedenih zadnjih mrvica muffina s tanjura, sigurno vam se neće dati prati suđe. Samsung se pobrinuo i za taj dio – čisto suđe uz minimalan napor.

Uživajte u mnogo pametnijem i učinkovitijem načinu čišćenja posuđa. Odlikuje se visokom ocjenom energetske učinkovitosti, a pomicanje košara odvija se bez napora te ih je moguće namjestiti tako da u perilicu lako stanu različiti komadi posuđa. Perilicom posuđa možete upravljati i daljinski, kao i preuzimati specijalizirane programe njezina rada putem aplikacije SmartThings*.

Bilo da je riječ o tanjurima, zdjelicama, loncima te vilicama i žlicama koje su se mahnito koristile u pripremi, ali i konzumaciji hrane – mogu se jednostavno postaviti u perilicu i prilagoditi zoni pranja posuđa.

Novo normalno nas je naučilo da svaki dio našeg doma trebamo dezinficirati. Samsung je mislio na sve! Higijensko ispiranje uništava bacile i bakterije. Kod određenih programa, higijenska funkcija produljuje završno ispiranje i povisuje temperaturu vode na 70˚C. To omogućuje dubinsko čišćenje i ubija 99,999 % bakterija*. Tako će Vaše posuđe, pribor za jelo i kuhinjski pribor uvijek biti sigurni za upotrebu.

Jedna cool stavka kod ove perilice je podno indikacijsko led svjetlo koje projicira u kojoj fazi pranja se nalazi vaša perilica. Kada perilica završi zadani zadatak, svjetlo se gasi i suđe je spremno za novo korištenje.

Prema novom sustavu Europskom sustavu energetskog označavanja proizvoda perilica se nalazi u fenomenalnoj kategoriji B što znači da je potrošnja električne energije manja nego kod prethodnika.

Čisto i higijenski isprano posuđe uz minimalan napor, potpisujete odmah, zar ne?

Link na proizvod: https://bit.ly/3NFVQtf

SAMSUNG ugradbeni hladnjak – svježina bez nakupljanja leda.

Hr Feature More Space Inside 456986317
Izvor slike: https://www.samsung.com/hr/refrigerators/built-in-bottom-mount-freezer/brb6000-all-around-cooling-m-353l-white-brb26703eww-ef/

Hranu smo napravili, suđe smo oprali, no što s ostatkom hrane?

Predlažemo pohraniti ju u ovaj fenomenalan hladnjak. Uz sada neizostavnu No Frost tehnologiju, ovaj hladnjak ima opciju All-Around Cooling funkciju kako bi cijela hrana bila jednakomjerno rashlađena. Treba naglasiti da ovaj hladnjak ima više prostora za pohranu u vratima zahvaljujući prilagodljivom sustavu postavljanja štitnika.

Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima. Tako stvara više prostora za pohranu bez stršenja izvan Vaše radne površine.

Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti, manje buke i duljem vijeku trajanja. Kompresor s digitalnim pretvaračem automatski prilagođava svoju brzinu reagirajući na potrebe hlađenja. Zbog toga je tiši, troši značajno manje električne energije.

Poprilično dobra stvar Samsung ugradbenog hladnjaka je desetogodišnja (10) garancija na digital inverter motor koji je u svakom hladnjaku bilo da je ugradbeni ili samostojeći.

Ovdje Samsung nije stao sa svojim asevima kod osmišljavanja hladnjaka - osmislili su metal cooling(na 3 od 5 modela iz asortimana) vječni inox u unutrašnjosti je #1 izbor zbog mogućnosti hlađenja.

O da, kada kupujete televizor i hladnjak tu se gleda svaki centimetar - što kažete na izvanserijsku dimenziju visine od 194cm?

Privukli smo vam pažnju, zar ne?

Link na proizvod: https://bit.ly/38TZukw

SAMSUNG ugradbena mikrovalna pećnica

Mikrovalna
Izvor slike: https://www.samsung.com/hr/microwave-ovens/grill/mq7000a-mg23a7013ca-ol/

Samsung je na ovom modelu ugradbene mikrovalne pećnice spojio korisnost, dizajn i jednostavnost.

Zaboravili ste odmrznuti dio hrane koji bi htjeli koristiti? Ili baš vam se jede piletina s hrskavom i slanom koricom? Ne, ne stvaramo zazubice, već želimo reći da ova ugradbena mikrovalna pećnica ima Grill Fry (Crusty Plate) funkciju grill prženja koja omogućuje kuhanje, pečenje i tostiranje svježe ili zamrznute hrane.

Sustavom trostruke raspodjele mikrovalova omogućuje savršeno pripremljeno jelo. Ova Samsung ugradbena mikrovalna pećnica, nije samo za pečenje kokica, već za puno više – ravnopravni član u pripremi jela zajedno s indukcijskom pločom i pećnicom.

Kao i s pećnicom, ovdje je olakšano čišćenje nakon kuhanja. Glatki CERAMIC INSIDE™ materijal unutrašnjosti možete očistiti bez ribanja, a njegova boja neće blijedjeti. Institut Hohenstein potvrđuje da proizvod „emajlirana unutrašnjost mikrovalne pećnice“ pokazuje antibakterijsko djelovanje kojim se uništava 99,9 % bakterija. Osim toga, sedam je puta otpornija na ogrebotine i hrđu od unutrašnjosti drugih mikrovalnih pećnica.

Link na proizvod: https://bit.ly/3GsZBjo

SAMSUNG Jet 75 easy

Usisavac
Izvor slike: https://www.samsung.com/hr/vacuum-cleaners/stick/stick-handy-vs20t7538t5/

Zahvaljujući novom Samsungovom štapnom usisavaču Jet 75 easy završile su sve one borbe tko će usisati mrvice od ručka.

Jednostavnost, lakoća korištenja i velika snaga ovog baterijskog štapnog usisavača je nešto ga čini nezamjenjivim.

Visoka učinkovitost multi ciklonske tehnologije koju primjenjuje sustav mlaznog ciklona omogućuje Vam da uživate u boljem pročišćivanju zraka i izvanrednoj usisnoj snazi. Optimalni protok smanjuje otpor zraka, a njegovih 9 ciklona s 27 ulaza zraka smanjuje gubitak usisne snage. Također usisava i sitne čestice prašine zadržavajući ih u unutrašnjosti.

Skupite sitne čestice prašine s tepiha i tvrdih podova s pomoću turbo akcijske četke uz nevjerojatnih 3750 okretaja u minuti. Četka koja se okreće za 180 stupnjeva omogućuje jednostavno mijenjanje smjera i čišćenje svakoga kutka. Rotirajući bubanj odvaja se jednim klikom, što olakšava održavanje.

Brisanje i onih najzahtjevnijih tipova poda je olakšano korištenjem različitih četki i rotacijskih krpa usisavača Jet 75 easy.

Čišćenje i održavanje ovog baterijskog štapnog usisavača je izrazito jednostavno. Njegov spremnik je lako odvojiv te se može isprati nakon svakog čišćenja. Nakon korištenja ga možete postaviti u njegovo kućište na punjenje ili pak odvojiti bateriju i posebno ju napuniti.

Kako bi dom u svakom trenutku bio higijenski čist baterijski štapni mikser otpušta čist zrak zahvaljujući peteroslojnom HEPA filtracijskom sustavu. Dok zrak ulazi, glavni ciklon i filtar s metalnom mrežastom rešetkom sakupljaju velike čestice prašine. Mlazni ciklon i mikro filtar hvataju sitne čestice prašine, a filtar za ultra sitne čestice prašine zadržava 99,999 %** mikro čestica prašine, uključujući čestice i alergene raspona veličine 0,3~10 µm

Link na proizvod: https://bit.ly/3lWFUqI

Samsung poklanja na sve ugradbene, ali i skoro sve samostojeće aparate garanciju 2+3 god uz prijavu u periodu od 01. veljače 2022. godine do 31. prosinca 2022. godine osim na:

  *   2 vrste napa

  *   samostojeće mikrovalne

  *   sušilice rublja te kombinirane perilice i sušilice rublja.

Vjerujemo da smo vam dali pregršt podataka, ali ono najbitnije, mogu se naručiti u našem studiju.

Kontaktirajte nas kako bi ovaj odličan Samsung premium set bio samo vaš!

Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram