3D vizualizacija prostora

Zbog velikog broja upita oko izrade 3D vizualizacije prostora i izrade namještaja prema idejnom projektu odlučili smo sa svim zainteresiranima podijeliti tražene informacije.

Kako dogovoriti izradu idejnog projekta uređenja doma? Vrlo jednostavno, javite nam se putem maila info@masivclub.com s dimenzijama prostora koji želite urediti. Bitno je da dimenzije prostora budu točne kako bi uspješno iskoristili svaki centimentar dragocjenog prostora. Također, važno je da uz tlocrt ili skicu prostora budu priložene fotografije trenutnog stanja prostorije.

Komunikacija između klijenata i nas je izrazito bitna kako bi se stvorio funkcionalan dom.

Koji namještaj koristite? U naše vizalizacije je uključen namještaj koji proizvodi Masiv Club, ali naravno, i drugi namještaj iz trgovačkih centara po Vašem izboru koji bi htjeli u Vašem prostoru.

Koja je cijena izrade 3d vizualizacije? 3D vizualizacija prostora je besplatna za klijente koji su odlučili pokloniti povjerenje za izradu cjelokupnog namještaja Masiv Clubu.

Masiv Club – najbolji izbor za namještaj po mjeri Vašeg doma.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram